Mina projekt


Arbetarlitteratur

Mattias Torstensson och Stefan Löfven

Arbetarlitteraturen har betytt mycket för mig och jag vill att fler ska upptäcka den. Därför startade jag 2017 en podcast om Arbetarlitteratur där jag intervjuade forskare och författare. Podden växte snabbt och fick flera tusen följare på Facebook, där människor delade med sig av sina livserfarenheter och sitt förhållande till böckerna. 2017 fick jag motta Byggnads kulturstipendium för projektet.


Att Podda!

Jag skrev boken Att Podda! för att jag ville uppmuntra fler att göra podcast. Det är ett roligt och effektivt sätt att berätta på. Jag upplevde att det inte fanns några heltäckande guider för hur man gör podcast, därför skrev jag den här boken! Texterna har sedermera kompletterats med några filmer där jag berättar hur du går tillväga för att skapa din egen podcast.


Cykelleder

Jag är en långfärdscyklist. På cykel är enligt mig det bästa sättet att upptäcka landskapet på. Du kommer nära allt, får se sådant du inte ser från de stora genomfartslederna och du kan ta dig långt. För mig är det en bra kombination av natur, kultur, historia och motion. Här samlar jag alla cykelleder jag cyklat, för att fler ska få njuta av vår vackra natur.